Backwaren 67487554

Пекарство

Овде можете да го пронајдете продукт портфолиото за апликација во Пекарство:

Био-органски производи

Боја

Компирови скробови и гранули

Лецитини

Малтодекстрини

Млечна маст

Нативни и модифицирани скробови

Полиоли

Производи од млеко и сурутка

Пченичен глутен

Фосфати

Фруктозни и гликозни сирупи

Хидроколоиди

Нашите технолози се секогаш тука за лично да Ви помогнат. Со задоволство ја очекуваме Вашата порака!

Не успеавте да го пронајдете производот? Ве молам контактирајте не, со задоволство ќе Ви помогнеме.