Header Fertiggerichte

Готови и полуготови јадења

Овде можете да го пронајдете продукт портфолиото за апликација во Готови и полуготови јадења:

Био-органски производи

Боја

Вегетерјански решенија

Декстроза

Компирови скробови и гранули

Кристална фруктоза

Малтодекстрини

Малтодекстрини

Млечна маст

Нативни и модифицирани скробови

Презли

Производи од млеко и сурутка

Протени

Хидроколоиди

Нашите технолози се секогаш тука за лично да Ви помогнат. Со задоволство ја очекуваме Вашата порака!

Не успеавте да го пронајдете производот? Ве молам контактирајте не, со задоволство ќе Ви помогнеме.