Patisserie 68998645

Слаткарство

Овде можете да го пронајдете продукт портфолиото за апликација во Слаткарство:

Био-органски производи

Боја

Декстроза

Засладено кондензирано млеко

Кристална фруктоза

Лецитини

Малтодекстрини

Малтодекстрини

Млечна маст

Нативни и модифицирани скробови

Пектини

Полиоли

Производи од млеко и сурутка

Фруктозни и гликозни сирупи

Хидроколоиди

Нашите технолози се секогаш тука за лично да Ви помогнат. Со задоволство ја очекуваме Вашата порака!

Не успеавте да го пронајдете производот? Ве молам контактирајте не, со задоволство ќе Ви помогнеме.