Palco Team Bulgarien

Подружница Бугарија

Палко Бугарија ЕООД е основана 1993 во Габрово.

Од 2004 година, PALCO е лидер на пазарот за агенси за минирање и машини за експлозија во Бугарија. Доверливи односи со клиенти постојат со години преку одлична техничка и комерцијална услуга. Од складиштето Софија, суровините се испорачуваат по принципот "токму на време" на клиентите во индустријата за леење, метална конструкција, железница и бродоградба.


Милена Матова - Извршен директор                                     

Милена Матова

Извршен директор                                     


Тел: +359-66-804162

Румен Олимпиев - Технолог                                     

Румен Олимпиев

Технолог                                     


Тел: +359-888-736417

Десислава Тотевска - Асистент за продажба/ технолог

Десислава Тотевска

Асистент за продажба/ технолог


Тел: +359-66-804162