Palco Team Deutschland Zentrale

За нас

PALCO GmbH е основан во 1984 како приватно претпријатие со седиште во Колбермур, Германија и постои повеќе од 30 години. Како фирма оргентирана на иднината, во 2014 година го промени правното лице во GmbH & Co.KG.
Со текот на времето и промената на условите на пазарот одлучивме да го зголемиме своето присуство со отварање на филијали во Хрватска, Србија, Македонија и Бугарија.

Денес, PALCO групацијата и неговиот посветен тим нудат технолошки и комерцијална услуга за своите партнери.


Сашо Павлович - Извршен директор, Управител за продажба, маркетинг и стратешко планирање

Сашо Павлович

Извршен директор, Управител за продажба, маркетинг и стратешко планирање


Тел: +49-8031-9508-0

Роберт Шваб - Заменик, Управител за продажба и администрација                                 

Роберт Шваб

Заменик, Управител за продажба и администрација                                 


Тел: +49-8031-9508-13

Сигрид Стеинер - Асистент за продажба и маркетинг                                                                      

Сигрид Стеинер

Асистент за продажба и маркетинг                                                                      


Тел: +49-8031-9508-14

Клаудија Веис-Лоренц - Асистент за продажба                                           

Клаудија Веис-Лоренц

Асистент за продажба                                           


Тел: +49-8031-9508-26

Ана-Марија Куртович - Асистент за продажба                                        

Ана-Марија Куртович

Асистент за продажба                                        


Тел: +49-8031-9508-16

Кристијан От - Услуга на клиенти / Логистика

Кристијан От

Услуга на клиенти / Логистика


Тел: +49-8031-9508-15

Викториа Љамбел - Услуга на клиенти / Логистика

Викториа Љамбел

Услуга на клиенти / Логистика


Тел: +49-8031-9508-17

Андреа Павлович - Сметководство                                                               

Андреа Павлович

Сметководство                                                               


Тел: +49-8031-9508-21