Положен испит

Драго ни е што нашиот приправник г-ѓа Ана-Марија Куртовиќ, успешно го помина испитот за големопродажба и надворешна трговијаи дека таа ќе се зајакне нашиот PALCO - тим.

Continue Reading

Средба на технолозите на PALCO

На крајот на мај технолозите на PALCO од Хрватска, Словенија, Македонија и Србија се сретнаа за размена на искуства и работеа на експерименти во нашата лабораторија во Шабац.

Continue Reading

  • 1
  • 2