ПАЛКО технолошки состанок во Шабац

Неодамна нашите ПАЛКО технолози од Хрватска, Словенија, Македонија и Србија се состанаа за третиот технолошки состанок за лабараториски проби во Шабац.

Клучен аспект од овој состанок беше практично лабараториско тестирање на растителни влакна во овошни системи и да се интензивира нивната практична промена во системи од обивки за пржени компири и месо.

Практичното искуство и вештините на нашите ПАЛКО технолози обезбедуваат најдобра можна грижа за клиентите, посебно за нови и иновативни производи.